11. Międzynarodowy Kiermasz Dobroczynny

Listopad 23rd, 2018

Bardzo miło nam poinformować, że Fundacja ‚Dobry Duszek’ weźmie udział w XI. Międzynarodowym Kiermaszu Dobroczynnym, który odbędzie się 9 grudnia 2018 roku w Hotelu Marriott w Warszawie w godzinach godz. 10:00-17:00.

Całe wydarzenie odbywa się pod honorowym patronatem Małżonki Prezydenta RP, Agaty Kornhauser-Dudy. Podczas tego spotkanie będzie można nie tylko zapoznać się z kulturą oraz przysmakami wszystkich uczestniczących 47 krajów ale również zakupić rzeczy związane bezpośrednio z nimi związane.

Każda z objętych patronatem Fundacji będzie mogła zaprezentować na własnym stanowisku wszystkie aspekty swojej działalności oraz pochwalić się dotychczasowymi osiągnięciami. Ponadto, każdy uczestnik Kiermaszu będzie mógł zakupić drobne upominki prezentowane na stoiskach Fundacji, wspierając tym samym ich działania.

Wstęp na kiermasz kosztuje symboliczne 10 zł- całość pieniędzy zebranych w ten sposób również zostanie przekazana na cele charytatywne. Więcej informacji związanych z SHOM oraz samym wydarzeniem znajduje się na stronie: https://shomwarsaw.wordpress.com/

Serdecznie zapraszamy!

Fundacja „Dobry Duszek”