Dzięki hojności Darczyńców znów możemy pomagać

Listopad 3rd, 2015

Od września br. dzięki hojności naszych Darczyńców możemy kontynuować program dożywiania dzieci w szkołach. Wparciem objęliśmy dzieci z następujących publicznych szkół podstawowych: PSP Dąbrówka Podłężna, PSP Janiszew, PSP Wola Taczowska oraz Ogródek Jordanowski.

W naszej kuchni codziennie przygotowujemy ok. 100 bezpłatnych, zdrowych, pełnowartościowych posiłków wraz z dodatkiem w postaci np. jogurtu, kefiru, maślanki lub serka homogenizowanego, drożdżówki, owoców lub naturalnych soków, które trafiają m.in. do dzieci z rodzin najuboższych, wielodzietnych, które straciły rodzica lub których rodzice są ciężko chorzy i innych zagrożonych niedożywieniem. Program przeznaczony jest dla dzieci z rodzin ubogich, które nie są objęte wsparciem Ośrodków Pomocy Społecznej.

Zachęcamy do zaangażowania się w wspieranie naszych podopiecznych, wpłacając darowiznę na konto naszej Fundacji: nr konta bankowego fundacji: Raiffeisen BANK 13 1750 1253 0000 0000 0613 0151. Tak niewiele trzeba by zapewnić dzieciom ciepły posiłek. Ty też możesz pomóc!

W imieniu dzieci dziękujemy wszystkim DARCZYŃCOM którzy zapewniają codzienny posiłek przez cały rok szkolny 2015/2016:

• TOYOTA ASO M. Romanowski Sp.J.
  • Zakłady Automatyki „KOMBUD” S.A.
  • ITM Poland Ltd. International Tobacco Machinery Poland Sp. z o.o.
  • JADAR TECHMATIK S.A.
  • i wiele osób dobrej woli…

Raiffeisen Polbank: 13 1750 1253 0000 0000 0613 0151